Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in babası oluyor
Sevilen Oyuncu Kerem Bürsin, Ünlü Aktör Antonio Banderas’ın yöneteceği ve oynayacağı aksiyon filminde, Banderas’ın oğlu rolünü oynayacak.
Özel Haber: Uğur Türkmen
Ünlü Aktör Antonio Banderas, son dönemde yıldızı parlayan ilk fırsatta Hollywood projelerinde yer almak istediğini söyleyen Kerem Bürsin'in rüyasını gerçekleştiriyor.
Ünlü aktör yaz aylarının sonlarına doğru kendisinin yönetmen koltuğuna oturacağı ve oynayacağı aksiyon filminde Kerem Bürsin'e yer verecek. Kerem Bürsin filmde, ünlü aktör Antonio Banderas'ın oğlunu canlandıracak.
Özel davette konuşulanlar
Kerem Bürsin, 18-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen Malaga Film Festivali sırasında Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı “Company” müzikalini izlemişti. Banderas, Bürsin’le fotoğrafını sosyal medyada yayınlayıp oyuncuyu övmüştü. Antonio Banderas’ın, Bürsin’i düzenleyeceği özel partiye davet ettiği gündeme gelmişti.
Önceki gün İspanya’ya giden Bürsin, Banderas’la tekrar bir araya geldi. Her yıl özel bir parti verip konuklarıyla balkon sefası yapan Banderas’ın bu yılki konukları arasında Kerem Bürsin de yer aldı. Bürsin, Antonio Banderas ve eşi Nicole Banderas’la beraber poz verdi. Bürsin'in İspanya'ya bu gidişinin asıl sebebi, filmin detaylarını öğrenmekti.
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Yükleniyor
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Urfalı Zeki Carhoğlu 30 yıldır Ramazan boyunca her gün 200 kişiye ücretsiz iftar verdi.
Hamburg’da hastane krizi: Groß Sand kapanıyor
Almanya’da kaçak işçilik operasyonu: Zoll’dan geniş çaplı baskın
Hamburg’da çalışanlara ucuz ulaşım: Deutschlandticket’e destek geliyor
Hamburg Balesi’nde yönetim uzatıldı
- Cuma 9.4 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.2 ° / 7.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 10.9 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu





