Almanya'nın Pforzheim kentinde kameralara yansıyan polis şiddeti tepki çekti
Almanya'nın Baden-Würtemberg eyaletindeki Pforzheim kentinde kameralara yansıyan polis şiddeti sosyal medyada tepki topladı.
Almanya'nın Baden-Würtemberg eyaletindeki Pforzheim kentinde kameralara yansıyan polis şiddeti sosyal medyada tepki topladı.
Pforzheim'de cumartesi günü ana tren istasyonuna yakın bir bölgede çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildiği anlaşılan videoda, Portekizce konuşan 25 yaşındaki bir kişiyi yere yatırıp üzerine çıkan iki polisten birinin küfür ederek adamın başına çok sert şekilde defalarca yumruk attığı görülüyor.
Almanya'da geçici olarak kaldığı belirtilen ve alkollü olduğu düşünülen Portekizlinin yoldan geçenlere laf attığı ve araçları durdurmaya çalıştığı iddia edildi.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisin, adamı etkisiz hale getirmeye çalışırken kendilerine direnmesi üzerine şiddet uyguladığı, bunun da çevredekiler tarafından videoyla kaydedildiği belirtildi.
Görüntüler üzerine açıklamada bulunan polis sözcüsü, bu tür olaylarda tepkilere anlayış gösterilmesi gerektiğini, insanların özellikle sarhoş ya da aşırı saldırgan olduklarında direnişi kırmak için fiziki şiddetin gerekebildiğini söyledi.
Şiddete uğrayan 25 yaşındaki kişinin serbest bırakıldığı ancak hakkında kolluk kuvvetlerine mukavemet gösterdiği için soruşturma başlatıldığı duyuruldu.
Hastane reformunda son engel aşıldı: Bundesrat yasayı onayladı
Hamburg’da “Jugend debattiert” heyecanı: En iyi genç konuşmacılar seçildi
Hamburg medyası bir değerini kaybetti: Gazeteci Namık Kemal Alıcı hayatını kaybetti
Bremen’de 61 yeni polis göreve başladı
ATİB’den ZMD’ye Sert Tepki: “İddialar Mesnetsiz, Süreç Şeffaf Değil”
Dil kursu kesintileri entegrasyonu sekteye uğratıyor
Almanya’da dijital şiddete karşı adım: Deepfake içeriklere daha sıkı yaptırım talebi
Bremen’de 17 Genç Uzman Göreve Başladı: Kamu Yönetimine Yeni Nefes
Köln’de Uyuşturucu Operasyonu: 43 Yaşındaki Şüpheli Gözaltında
Hamburg’da Jobticket yoğun ilgi gördü: 11 binden fazla başvuru
Hannover’da eşitlik adımı: Yeni planla kadınlara daha fazla fırsat
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda
Yükleniyor
Hastane reformunda son engel aşıldı: Bundesrat yasayı onayladı
“Sanatın desteklenmesinde Anayasayı Koruma Teşkilatı devreye girmemeli”
Almanya Federal Konseyi’nde yoğun gündem: Yakıt fiyatları, dijital şiddet ve sağlık reformu tartışıldı
Hamburg’da “Jugend debattiert” heyecanı: En iyi genç konuşmacılar seçildi
Hamburg medyası bir değerini kaybetti: Gazeteci Namık Kemal Alıcı hayatını kaybetti
Hamburg-Barmbek’te korkunç kaza: Otobüs ağaca çarptı, çok sayıda yaralı var
- Pazar 9.5 ° / 6.8 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 13.9 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





