Hamburglu İş İnsanı Selim Bayanbaş, Hamburg’un en işlek caddelerinden Steindamm’da Aladin Market’i hizmete sundu.
Market, zengin ürünleriyle Hamburglulara alışverişte yeni bir alternatif getiriyor.
1974’ten beri ticaret ile uğraşan Bayanbaş, daha önce ev eşyası ve tekstil ve market sektöründe faaliyet gösterdiğini belirterek “Hamburg’da an itibarıyla dört iş yerinin sahibiyim. Günümüz koşulları bana bu marketi açtırdı. Böyle bir imkân olunca biz de değerlendirdik. 30 yıllık marketçilik deneyimine sahibim. Burayı nisanda teslim aldık. O günden bugüne çeşitli tadilatların ardından açılması bugün nasip oldu. Biraz geç oldu ama güç olmadı. Sağlam adımlarla gitmek istiyoruz. Daha kaliteli hizmet vermek kaydıyla bunu başarmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. “Sağlam adımlarla gitmek istiyoruz”
Yaklaşık üç ay önce Billstedt’te aynı adla başka bir market açan Selim Bayanbaş, Aladin Market’i oğulları Furkan Ahmet ve Serkan ile işleteceğinin bilgisini verdi.
Bayanbaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Kasap reyonunun işletmesi ise başka arkadaşlarda. Şimdi bizdeki yük ağır. Biraz da acemilik olunca işi fazla sıkıntıya sokmak istemedik. O yüzden işi onlara verdik. Satış alanımız 440 metrekarelik bir alanı kaplıyor. Toplamda iki bin metrekarelik bir alana sahibiz. Steindamm’daki marketler arasında en büyük market olmayı planlıyoruz. Yeni açılış dolayısıyla başlattığımız indirim kampanyası 19 Kasım Cumartesi’ye kadar sürecek. Milletimize iyi hizmet sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”
Deutschlandticket’in Finansmanı 2030’a Kadar Güvence Altına Alındı
Düsseldorf’ta “Amerikan Polis Aracı” Trafikten Men Edildi
Bremen’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kararlılık: “Hâlâ Yapılacak Çok İş Var”
Almanya’da Elektronik Atık Yasası Bundesrat’tan Geçti
Hamburg’da Kadın ve Kızlara Yönelik Şiddete Karşı “Turuncu Bank” Mesajı
Almanya'dan İstanbul'a Gelen Gürhan Takıl Hayatını Kaybetti
GazeteHamburg Yazarlarımız Şahturna ve Ozan Şiar’a Demokrasi ve Halk Edebiyatı Ödülü
Hamburg Yeşilleri’nden İklim ve Doğa İçin Tarihî Adım