4. AVRASYA MENA ÇELİK ZİRVESİ, 29-30 OCAK’TA İSTANBUL’DA YAPILACAK
ÇELİK SEKTÖRÜ, 29-30 OCAK’TA İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELİYOR,
4. Avrasya MENA Çelik Zirvesi, 29-30 Ocak 2014 tarihlerinde, EBY International Summit organizasyonu ve Türkiye Çelik Üreticileri Derneği işbirliği ile İstanbul Sheraton Ataköy Otel’de gerçekleştirilecek. Önceki 3 yılda olduğu gibi bu yıl da 30’a yakın ülkeden 300’ün üzerinde katılımcının beklendiği zirve, Türkiye, bölge ve dünya çelik üreticileri, tüketicileri ile tedarikçilerini bir araya getirecek.
B2B GÖRÜŞMELER YAPILACAK
Zirvenin en verimli bölümlerinden birisini de B2B görüşmeler oluşturuyor. Katılımcılar, ilk gün 2 saat, ikinci gün 2 saat olmak üzere, zirve süresince, 4 saat boyunca önceden randevu alacakları katılımcılar ile 15’er dakikalık birebir görüşme olanağını da elde edecek.
34 KONUŞMACI OTURUMLARDA GÖRÜŞ AÇIKLAYACAK
Açılış konuşmalarını Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan ile Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci’nin gerçekleştireceği zirve kapsamında, “Günümüz Çelik Sektörü”, “Çelik Uygulamaları”, “Uzun Ürünler” “Hurda Arzı” “Çelik Üretiminde En İyi Hammaddelerin Seçimi & Eko Tesisler”, “Çelik Endüstrisinde Değişen Talebe Cevap Vermek” oturumları çerçevesinde, 14’ü yerli 20’si yabancı olmak üzere, 34 konuşmacının görüşlerini katılımcılar ile paylaşması bekleniyor.
SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİ ZİRVEDE BULUŞACAK
Zirvede, temsilcisinin konuşma yapacağı firmalar içerisinde Çolakoğlu Metalurji, Kardemir, Mitaş, Eti Maden ve MMK Metalurji gibi yerli firmalar yanında, İtalya merkezli Beltrame Group, İngiltere merkezli Uluslararası Çelik Ticareti Derneği, Arap Demir Çelik Birliği, Fransa merkezli Air Liquide, SMS Siemag, Siemens Vai, Mobarakeh Steel, Danieli, Rusmet, Evraz, The Steel Index, Japonya merkezli JP Steel Plantech, IMS ve Metal Expert gibi yabancı kuruluşlar da yer alıyor.
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı
Abdulhadi Turus YTB Başkanlığına Resmen Atandı
Bremen’de Yaşlıların Topluma Katılımı Masaya Yatırıldı
Hamburg’da “Biletsiz Yolculuk” Tartışması: SPD Hapis Uygulamasını Kaldıracak mı?
Yükleniyor
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
Kuş Gözlemciliği Beyni Zinde Tutuyor
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Ali Çelik “Sürgün Yıllarım” ile Gurbetteki Hasreti Anlattı
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
- Cumartesi 12.8 ° / 4.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 9.3 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 14.3 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





