Ebru Eğitmeni Gülhan Efkar “Sanatın dili, dini ve ırkı yoktur. Zira sanat evrenseldir. Sanat vesilesiyle insanları kaynaştırmayı ve uyuma katkı sunmayı hedefliyoruz.” diyor.
Türkçe öğretmenliği ve ebru sanatı eğitmenliği yapan eğitmenliği yapan 48 yaşındaki Gülhan Efkar, Mönchengladbach’ta karma sergi açıyor.
Efkar, Nebil Sengin, Behçet Kale, Ulrike Streifler, Angela Jackson ve Nina Wagner’den oluşan sanatçılarla birlikte 11-12 Haziran tarihlerinde Wickrath Şatosu’nda açacağı ebru, resim ve fotoğraftan oluşacak karma sergiye hazırlanıyor. “Sanat evrenseldir”
Efkar sergiyle ilgili olarak “Türk ve Almanlardan oluşan altı arkadaş bir araya gelerek karma sergi açacağız. Sanatın dili, dini ve ırkı yoktur. Zira sanat evrenseldir. Sanat vesilesiyle insanları kaynaştırmayı ve uyuma katkı sunmayı hedefliyoruz. Sergide elde edilen gelirin bir bölümünü de hayır işlerinde kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
Bremen’de InphA 30 Yaşında: İlacın Güvenliğinde 30 Yıllık Kesintisiz Hizmet
Hamburg’da Türk Medyası Buluşması: “Daha Güçlü Bir Toplum İçin Daha Güçlü Bir Medya” Mesajı
Hamburg’da Yüzme Altyapısına Yeni Adım: Rot-Grün Koalisyonu Kullanıcı Beiratını Gündeme Aldı
Commerzbank’a ‘Negatif Faiz’ Uyarısı: OLG Frankfurt’tan Tüketiciyi Koruyan Kritik Karar
Volkspark’ta Nefes Kesen Zafer: HSV Uzatmalarda 2:1 ile Güldü
Münih’te Son Nefes: St. Pauli’den Büyük Savaş Ama Puan Çıkmadı
Hamburg’da 14 Yaşındaki Elanur Kırkgöz : Diyabet Hastası Genç Kızdan Saatlerdir Haber Alınamıyor
Hamburg’da 25 Kasım Buluşması: Gazetehamburg Yazarlarından Şiddete Karşı Güçlü Mesaj
Deichmann’a Ayakkabı Kutusu Şoku: Mahkeme Geri Dönüşüm Ücretini Zorunlu Kıldı
Emre Çukur Kritik Maça Çıkıyor
Özdemir: “Suçlulara Kültür İndirimi Yok” – Yeşillerde Net Güvenlik Çıkışı
St. Marien’in Yeni Oyun Alanı Tüm Mahalleye Açıldı