Ekranların güzel televizyon sunucusu ve uzman psikolog Yelda Başaran, uzun süredir Zayıflama Psikolojisi üzerine yazdığı kitabını Nisan ayı gibi çıkarmayı planlıyor.
Ekranların güzel televizyon sunucusu ve uzman psikolog Yelda Başaran, uzun süredir Zayıflama Psikolojisi üzerine yazdığı kitabını Nisan ayı gibi çıkarmayı planlıyor. ''Herkes kendi kendisinin terapisti olabilir '' mottosuyla yola çıkan Yelda Başaran, yazdığı kitabında özellikle kadınlara da özel mesajlar iletirken ''vücudu güzelleştiren zihindir'' yaklaşımıyla da bir hayli dikkat çekecek gibi görünüyor.
Hazırladığı kitabın aslında bir nevi kişisel farkındalık kitabı olduğunu vurgulayan Yelda Başaran “Hayatın tüm yükünü çeken, bütün gün evde çalışan spor ve psikoterapiye gitmek isteyip de gidemeyen hanımlara rehberlik etmek isteyen bir kitap olduğunu, özellikle zayıflamak isteyen ve psikolojik olarak bir yol arayan başta hanımlar olmak üzere aynı zamanda beylere motivasyon reçetesi sunan bir kitap” olduğunu dile getiriyor.
Kitap çalışmasında kadınlara ayırdığı bölüm için özel fotoğraf çekimleri yapan ve kadınları yaş aralıklarına göre çiçeklere benzeten Yelda Başaran, 8 Mart Dünya kadınlar günü için kitap’ından resimlerle “Kadınlar çiçekten de hassastır, kendini iyi hisseden evinde işinde mutlu olan kadın güzel kadındır” mesajını verirken .Beylere de kadınların bir çiçekten de daha hassas olduğu onların kıymetini sadece 8 mart Dünya kadınlar günü de değil her gün hatırlayarak bir çiçek hassasiyetinde yaklaşmayı ihmal etmemek gerektiği mesajını verdi.
Deutschlandticket’in Finansmanı 2030’a Kadar Güvence Altına Alındı
Düsseldorf’ta “Amerikan Polis Aracı” Trafikten Men Edildi
Bremen’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kararlılık: “Hâlâ Yapılacak Çok İş Var”
Almanya’da Elektronik Atık Yasası Bundesrat’tan Geçti
Hamburg’da Kadın ve Kızlara Yönelik Şiddete Karşı “Turuncu Bank” Mesajı
Almanya'dan İstanbul'a Gelen Gürhan Takıl Hayatını Kaybetti
GazeteHamburg Yazarlarımız Şahturna ve Ozan Şiar’a Demokrasi ve Halk Edebiyatı Ödülü
Hamburg Yeşilleri’nden İklim ve Doğa İçin Tarihî Adım