‘Alçak ‘ açıklamaya cevabımız(2)

Galatasaray Hamburg Derneği’nin iftiralarla dolu alçak açıklamasına bugünde cevap vermeye devam edeceğim

6.03.2015 11:00:20 0
‘Alçak ‘ açıklamaya cevabımız(2)
Galatasaray Hamburg Derneği’nin iftiralarla dolu alçak açıklamasına bugünde cevap vermeye devam edeceğim.Kamuoyunu yanlış bilgilendiren Galatasaray ruhuna yakışmayan terbiyesizce ve alçakça yapılan açıklamaya  aslında cevap vermek istemezdim.Ancak artık birileri buna dur demesi lazım.Bu Konsolos memuru’nun  GS derneğinin arkasına sığınarak işin içinden çıkacağını zan ediyorsa  yanılıyor.
 
‘Ziya Toprak’ın başkan olmasını isteyen kişiym’
 
GS Hamburg derneğinde başkanlığa seçilen Ziya Toprak’ı oraya öneren benim.Derneğin kuruluşundan bu yana  bu derneğin içinde olan bu şahsın başkanlık yapma önü bazı kişiler tarafından engelleniyordu.Hatta biz onunla ilgili haber yaptığımızda bize ilk tepki veren Konsolos memuru Abdullah Akar oldu.İşte zaman değişiyor.
‘Başkanlık Ziya Toprak’ın hakkıdır’ sür manşetiyle çıkarken,haklı olarak bazı kesimler özellikle  Ziya Toprak’ın yakın dostları bize tepki yağdırmıştı.Bu olaydan sonrada beni arayıp bu olayın iç yüzünü öğrenme nezaketi göstermeyen Ziya Toprak’ın bu açıklamaya sahiplenmesini esefle karşılıyorum.Yönetim kurulu’nun bazı kişilerin haberi  var mı? Diye sorduğumda hepsinin haberi var.Diyerek  Mehmet Günyar’ın  TGH konusunda  söylediği yalan cinsinden bir yalan ondan beklemiyordum.
Bu açıklamada benim şantaj haber yaptığım Yazılıyor.Açıklamada buna yer vereceğim.Çağrımı burada Ziya Toprak’a yeniliyorum.’Benim şantaj haber yaptığımı ispat etmezsen namertsin’
Mesele Abdullah Akar Zafer Özpolat çekişmesi değil’
Hemen bunu da açıklayayım.Ben ne Abdullah Akar’ı yakından tanırım.Nede bilirim.Ben Milliyet gazetesinde iken  bir konuşmasında ‘Ben diplomat’ım’ demişti.Ben de onun diplomat olmadığını sözleşmeli personel olduğunu,başkanlığı döneminde gazeteciler arasında ayrımcılık yaptığını,konsolosluğa giden vatandaşlarımıza  yaptığı terbiyesizce tavırlarını haber yapmıştım.Yaptığımız haberler sonrası da başkanlığı bırakmıştı.Kendisi  ile ilgili daha sonra hiçbir haber yapmadım.Kendisinin dile getirdiği haber de de kendisinden tek bir satır haber yer almadı.Habere konu olan şahıslar tek bir kelime beni eleştirmez iken,Habere konu olan şahıslar eleştirse gam yemem.Ben Haberde GS Camiasının yalancı olduğunu belirten bir tek kelime haberde yok.Tamamen kendisi hakkında 10 yıl önce yaptığımız haberlerin öfkesini kusmasına şaşırdım.Mehmet Günyar’ın gazetehamburg’a verdiği açıklama sonrası TGH Olagan genel kuruluna delege olarak katılmasıyla ilgili açıklama ile özleşen haberdir.Bunun detaylarını anlatmıştım.Bana sözlü sataşan bu şahıs ile ilgili 1200 adet şikayet gelmiştir.
Hatta beni arayan bir bayan ‘Abi,benim başörtümle alay etti’ diye yapılan röportajı da yakında yayınlayacağım.Bu şahıs  GS camiasına ve Başkonsolosumuz Fatih Ak’a  da zarar veriyor.Başbakanlığa ve Dış işleri Bakanlığı’na  bu şahısla ilgili tarafımızdan dosya sunulmuştur.
Benden öncede bunun diplomat olmadığını yazan da  Mehmet Atak'dı
‘Konsolos memuru tanımlaması’
Hiç kimsenin şahsını düşürücü bir tanımlama içerisinde olmadık.Biz Kimseye  lakap takmadık.Bizim mesleki kültürümüzde bu yoktur.Hamburg Başkonsolosluğun da görevli memur olduğu için ‘Konsolos memuru’ tanımlamasında haberimizde bulunuyoruz.Benim babam da memur.Hem konsolos memurluğu öyle sıradan bir memurluk değildir.Ancak bu şahısla ilgili 1200 şikayetin tamamı konsoloslukta vatandaşımıza yönelik çirkin ve tavırdır.Biz bu konuyu araştırıp haber yapacağımızı bildiği için o gün GS Hamburg Derneğin de  o Showu yaptı.Bir dayanak kendisine bulmak istedi.Bizim kendisi ile ilgili haber yapacağımızı biliyordu.Başkonsolosluk pasaport bölümünde  vatandaşımıza sergilediği tavrı haber yapacaktık.Belgeler tamamlanmıştı.Ancak kurnaz davrandı.Bir dayanak aradı.Onu da sağladı.Bunu yapacağını bildiğimiz için  kürsüdeki konuşmasına müdahale etmedim.Oda şaşırdı.Benim müdahale edeceğimi zan ediyordu.Sonradan bana sataşarak ortamı gererek kendisi ile ilgili yapacağımız haber öncesi GS Hamburg derneğine sığınmış oldu.Ama o haber öyle böyle çıkacak son belgeleri hazırlıyoruz.
‘ALÇAK’ açıklama tanımlamamız
Biz Alçak açıklama tanımlamamız ise şahıslara yönelik bir tanımlama değildir.Asıl ve astarı olmayan tamamen yalan olarak döşenmiş bu açıklamanın Türkçe’de ki karşılığı ALÇAKLIKTIR
Burada kimseye biz hakaret etmiyoruz.
 
Gayri resmi yönetim kurulu belirlendi’
Bana karşı yapılan bu açıklamadan yönetim kurulundan bazı kişilerin haberi olmadığını haberlerimizde açıklamıştık.Daha sonra Ziya Toprak yönetim kurulu üyelerini arayarak  açıklamadan haberdar ediyor. Bu yönetim de bulunan bir üyede  bir duayende ‘Gayri resmi yönetim kurulu belirlenmiştir.Bizde icra kurulu var.Bu açıklama  belirlenen gayri resmi yönetim kurulunun bilgisi dahilinde yapılmıştır.Buradan şu anlaşılıyor.
 Cumartesi günü yapacakları günde gayri resmi yönetim kurulunu oylayacaklar.Kahvaltılı Formalite bir gün olacak ,Yani yönetime seçilen diğer üyeler kahvaltısını yapıp gidecek. Gayri resmi yönetimi belirledik. Ya böyle bir açıklama olur mu? Bunu söyleyen sıradan birisi değil.
Bu dernek nasıl bu anlayışla yönetilecek.İcra kurulu denilen bir kurul dan bahsediliyor.Tüzük de var.Ben başkanlık yapmış bir ağabeyimizle görüşme yaptım.Konsolos memuru tarafından düzenlenen bu alçak açıklamayı tasvip etmediğini söylemişti.Ben bu alçak açıklamayı tasvip eden üyelere  ve GS derneğinin saygın bildiğim üyelerine de  cumartesi yapacakları toplantı sonrası açıklamam olacak.
Cumartesi günü yönetim toplantısı demek ki,sıradan bir toplantı olacak.Bu toplantının iç yüzünü  bu alçak açıklamayı  ‘Ültimatom’  diye veren site ve bu sitede yazı yazan duayenin haberinde göreceğiz.
Gelelim bu alçak açıklamanın en alıcı  yanına ‘Salondan atılmıııııışım’
 

ALÇAK AÇIKLAMA
Abdullah Akar çirkin ifadelerini ve terbiyesizliklerini kendisine iade ederek doğal olarak karşı tepki vermiştir. Zafer Özpolat isimli şahıs kendisine gösterilen tepkiden dolayı başka bir olaya mahal vermemek üzere salondan çıkarılmıştır.
 
ALÇAK AÇIKLAMAYA CEVABIMIZ
 
Beni orada ne Konsolos memuru  neden bin Abdullah gelse çıkaramaz.Salondan atıldığımı ispat etmez iseniz NAMERTSİNİZ.
Gürcan ve Behçet Algan bu olaya şahittir.Ben kendim ayrıldım.Çünkü bir arkadaşım bana mesaj çekmişti.İş kazası yapmış diye Behçet Algan ve Gürcan’a ben gidiyorum dedim.
Eğer aksini söyleyen varsa ‘Salondan attık’ diyen varsa çıkıp söylemiyorsa namerttir.
 
Basın Birliği Başkanına yakışmayan haber
Basın Birliği Başkanı Erdal Altuntaş’a burada çağrıda bulunuyorum.Sözde gazetecilerin yanında  olan  bir gazeteci derneğinin başkanlığını yapıyor.
Bağlı bulunduğu gazetesinin haber sitesinde  benim salondan atıldığımı ima eden bir haber yapmış.Eğer bunu ispatlarsa ben basın kartımı yırtacağım.Eğer ispatlamazsa benden özür dilemezse ,haberi sitede düzeltmez ise o basın kartını yırtmaz ise Müfteridir.
23 Nisan ,Cumhuriyet kupası turnuvaları GS  Hamburg derneğinin tekelinde olmayacak artık.
Bunun kararını ben vermiyorum.Hamburg’da bir çok dernek var.Kimse  Türkiye’m ile ilgili görevden kaçmaz.Sayın Başkonsolosumuza buradan seslenişimiz olacak.Bir çok spor taraftar dernekleri bu işi yapmak isterken,neden  GS Hamburg derneği’nin tekeline veriliyor anlamış değilim.
Ben GS Hamburg Derneği’nin etkinlik haberini yapmışım,yapmamışım önemli değil.Onların haber olmak için etkinliklerini duyurmak için bize ihtiyacı vardır.Bu alçak açıklamayı ‘Ültimatom’ olarak veren  haber siteleri sizlere amade olabilir.Basın bülteniniz haline gelebilir.Ama bizde  mümkün olmaz.Cumartesi toplantınız ile ilgili gayri resmi yönetiminizi nasılsa belirlemişsiniz.Formaltiye dönüşecek bu toplantınızı basın bülteniniz bu sitede okuruz inşallah….
Son olarak şunu söyleyeyim.GAZETEHAMBURG OLARAK DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Bu Alçak açıklamaya zorunlu olarak cevap verdiğimiz için okuyucularımızdan özür diliyoruz.
 
 
 
 

 

Öffentlichkeitsfahndung nach Verdacht des räuberischen Diebstahls

Basketbol Dünya Şampiyonları Hamburg'da Olimpiyatlar İçin Isınıyor

Dr. Hans-Jochen Waitz, 80. Yaşını Senato Kahvaltısıyla Kutladı

Hamburg Polisi, Pastor Patrick Klein'i Onursal Komiser Olarak Atadı

Hamburg Limanı'nda Kruvaziyer Gemileri Emisyonlarına Sıkı Düzenleme Geliyor!

Bavyera Eyalet Meclisi, Çocuk ve Gençlerin Taciz İçerikli Görüntü Soruşturmacılarına Ek Ücret Vermeme Kararı Aldı

Özlem Değirmen, Fashion Week Türkiye’de Görkemli Defileyle Göz Doldurdu

Yalçın Çoban ve Hasan Arslan, Türk ve Azerbaycan Sinemasını Birleştirecek Büyük Anlaşmayı Duyurdu

Hamburg'da Dijital Matematik Eğitimiyle Öğrenci Başarısı Artıyor

Uni Mannheim'da Silahlı Saldırgan Polis Müdahalesiyle Hayatını Kaybetti

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Ankara’da buluştu

Hamburg Bağımsız Milletvekili Mehmet Yıldız: "Hamburg'da Barış ve Uluslararası Hukuk Kürsüsü Kurulmalı!"

SPD-Altona, Altona'nın Ekonomik Geleceği İçin İş Dünyasını Bir Araya Getiriyor!

10 Euro'luk "Polis" Temalı Hatıra Parası Yakında Dolaşıma Girecek!

Arne Jacobsen Evi, Hamburg-Nord Belediye Başkanlığı'nın Yeni Yerleşim Yeri Olacak!

Münih Başkonsolosluğunda 23 Nisan Coşkusu! Çocuklarımızın Şiir ve Şarkılarıyla Renklendi

(Alman Dans Ödülü) explore dance – Netzwerk Tanz für Junges Publikum projesine verildi.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, İstanbul ziyaretinde döner kesti

Hamburg, Tarihi ve Önemli Şahsiyetleriyle Yeniden Adlandırılıyor: Hammaburg-Platz ve Karl-Lagerfeld-Promenade Geliyor

UN Üyesi Ülkeler, Plastik Kirliliği İçin Kanada'da Toplandı: OceanCare Uyarıyor

Avusturya'da Hitler'in Doğum Evinde Beyaz Güller Bırakan Dört Alman Yakalandı

Hamburg 2023'te Kreuzfahrtta Lider: 1,2 Milyondan Fazla Yolcuyla Rekor Kırdı

Hamburg, Spitzensport İçin 8 Milyon Euro Yatırımla Ruder Federal Destek Noktasının Genişletilmesine Başladı

Vermisstenfahndung nach 41-jährigem Mann

Türk Öğrencileri "alle für EINE WELT für alle" Gelişim Politikası Okul Yarışmasında Ödüle Layık Görüldü

CERRAHPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU!

İbrahim Dizlek, "Gibi" Dizisiyle Exxen'de Oyunculukta Tam Not Aldı

Karnaval tadında şenlik

Quickborn - Unbekannte entwenden Gedenkstein zum Stadtjubiläum - Polizei sucht Zeugen

Yükleniyor

Öffentlichkeitsfahndung nach Verdacht des räuberischen Diebstahls

Basketbol Dünya Şampiyonları Hamburg'da Olimpiyatlar İçin Isınıyor

Dr. Hans-Jochen Waitz, 80. Yaşını Senato Kahvaltısıyla Kutladı

Hamburg Polisi, Pastor Patrick Klein'i Onursal Komiser Olarak Atadı

Hamburg Limanı'nda Kruvaziyer Gemileri Emisyonlarına Sıkı Düzenleme Geliyor!

Bavyera Eyalet Meclisi, Çocuk ve Gençlerin Taciz İçerikli Görüntü Soruşturmacılarına Ek Ücret Vermeme Kararı Aldı

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false