Gülten ABACI


YENİ YILA GİRERKEN...

Acılarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle, gözyaşlarıyla, neşeleriyle doğumlarıyla, ölümleriyle savaşlarıyla, felaketleriyle koskoca bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz


Acılarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle, gözyaşlarıyla, neşeleriyle doğumlarıyla, ölümleriyle savaşlarıyla, felaketleriyle koskoca bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Gelecek olan yeni yılda ümit ediyoruz ki, kötülüklerden, savaşlardan, felaketlerden, uzak tüm insanlığa barış, sevgi, dostluk mutluluk huzur getirsin. Yeni yıl hepimiz için yeni bir sayfa açmak, yeni hayaller yeni başlangıçlar yeni beklentiler yeni dilekler ve yeni umutlar için bir fırsattır. Geçip giden yıl ile birlikte olumlu ya da olumsuz yaşadıklarımız hepsi geride kalmış olsa da yaşadıklarımız geçmişteki kayıplarımızdan aldığımız dersler ile gelecekteki kazançlarımızın temelini oluşturan nedenlerimiz olmuş oldu. Ayrıca ömür boyu ise zihnimizden silinmeyecek izler de bıraktı. Yeni yılda yeni umutlarımızla hayallerimizle yeni başlangıçlarımızla, hepimiz yeni kararlar alıyoruz. Kimimiz para, kimimiz sağlık, kimimiz huzur , kimimiz iyi bir eş ve evlenmek, kimimiz ise zengin olmak istiyoruz. Hatta kimimiz sadece iyi bir karne almak ve güzel bir kariyer yeni bir dil öğrenmek, beslenme alışkanlığını değiştirmek, kilo vermek, para biriktirmek okunmuş kitapları geliştirmek farklı ülke veya şehirleri gezmek gibi bir çok hedeflerimizi belirliyoruz.. Aslında bu gibi kararları almak yeni gelişmelerin ilerleme kaydetmelerin yeniliklerin imkanlarını bizlere sunuyor. Hayallerin gerçekleşmesi için harekete geçerek ve isteyerek mücadele ederek sonunda başararak yeni yıl yeni başlangıçlar yapmamızı sağlıyor.

DÜNYAMIZ DAHA GÜZEL YAŞANILIR HALE GELSİN

Her bitişin yeni bir başlangıcı olduğu gibi, her yıl güzel umutlarla ve düşüncelerle hayalini kurduğumuz 2023 yılı maalesef hepimiz ve tüm dünyamız için çok kötü bir yıl oldu diyebiliriz. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere 11 ilde etkili olan 6 Şubat'ta yaşanılan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerle çok üzücü bir şekilde yeni yıla merhaba dedik. Gönül isterdi ki, her yeni yılda insanlık yeni başarılarla, yeni buluşlarla hastalıklardan yıkımlardan dersler çıkararak yeni dostluklara güzelliklere ilerlemelere atsın imzasını ve dünyamız her gün biraz daha güzel yaşanır hale gelsin.

YENİ YILDAN TEK DİLEĞİMİZ VAR

2024 yılında tek dileğimiz savaşsız, depremsiz, yangın, sel felaketleri olmadan barış içinde huzur içinde insanca yaşayarak yeni yılı bitirmiş olmak. Afrika'da yaşanılan askeri darbeler, İsrail Hamas Gazze savaşı bir çok masum çocukların ve insanların öldüğü yılın sonuna damgasını vurarak 2023 yılının çok kötü bir şekilde sonlanması neden oldu. 2023 yılı sonunda birlik ve beraberlik içerisinde sevinç ve üzüntüleri geride bırakarak 2024 yılı ülkemize milletimize tüm insanlığa huzur, barış, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Size ait ne varsa dünle beraber gitti. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Yeni yıl Umutlarla dolu bir yıl olsun. 2024 te tüm istek ve hayallerimizi en güzel şekilde belirleyip 2024 yılına umutlarımızı canlı tutarak girelim. Yeni yılın tüm güzellikleri hayatımıza getirmesi dileğiyle..

Herkesin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Adıyaman

28.04.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:28
  • ÖĞLE 12:29
  • İKİNDİ 16:15
  • AKŞAM 19:21
  • YATSI 20:46

St. Pauli Hamburg Derbisi Öncesi Rostock Engelini de Aştı: 1-0

Mehmet Yıldız'ın Danışmanlık Kahvaltısı Büyük İlgi Gördü!

Berlin'de Global Goals için Bir Adım: "17 Klavye, 17 Yer, 17 Hedef" Projesi Devam Ediyor

Yenilenen Meiendorf Bürgerhaus hizmete açıldı.

Polizeieinsatz anlässlich des Fußballspiels FC St. Pauli - F.C. Hansa Rostock

Çağdaş Suseven'in Yeni Klibinde Zeki Müren İzleri!