Nurcan Bekar Utancık


HAYVANLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM!

HAYVANLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM!


Yeni bir haftaya ve  yeni bir güne umutla başlamak isterdim fakat Selda ve Umut isimli şahısların bir kedinin üzerine benzin dökme videosunu izleyince bütün modum düştü. Keşke hiç uyanmasaydım, dedim. O kedinin yandığı sahneyi göreceğime şu yalan  dünya yansaydı. Cehennem bile öfkeden taşmıştır bugün.    
 
Artık midem kaldırmıyor bu kadar vahşetinizi!
Şu, yaşadığımız çağın insanı vicdan yoksunudur. Maalesef adaletli, vicdanlı, insanı ve canlıları seven bireyler  yetiştiremedik. Her yer vahşet kokuyor. Çocuklarımıza doğduğu andan itibaren vermemiz gereken değerleri veremediğimizi görünce çocuklardan, hayvanlardan, çiçekten, böcekten velhasıl dünyadan utanıyorum.
 
Hem de o kadar utanıyorum ki insan olma onurunu artık taşıyamıyorum. Okullar ve çevre de yetersiz kalmış anlaşılan. Çocuklarımızı yaşama hazırlarken verdiğimiz bilgiler ve değerler onlarda davranış değişikliği yapmalıydı fakat görüyorum ki boşa kürek çekmişiz.
 
Keşke evlatlarımızın matematik, fen netleriyle ilgilendiğimiz kadar ahlakıyla da ilgilenseydik. Batsın bu düzen! Evli insanlar zina yapıyor, adını aşk koyuyor. Bir cezası var mı? Yok, tabii ki...
 
TABİİ Kİ HAYIR!
 
Çocuklarımız güvende değil. Bunun sorumluluğunu üsteleneni gördünüz mü? Tabii ki hayır!
 
Zan altında kalmamak için sokakta gördüğümüz çocukları sevemiyoruz, malum ortalık sapık kaynıyor. Hayvanlara dünyayı dar ettik. Hayvan hakları yeterince korunuyor mu? Maalesef hayır!
 
Hayvanlara tecavüz ve  şiddet  her gecen gün artıyor. Peki, şiddet gören hayvanlar için verilen cezalar  caydırıcı mı? Tabii ki  hayır!
 
EĞİTİLMİŞ İNSAN TABİATININ DIŞINA ÇIKTIK
 
Millet omuz silkeleyip "Ya he, he… Cezamı çekerim." tarzında dalga geçiyor. Siz, sapık zihniyetli insanlara sesleniyorum: “Kadın size ‘gel’ der gibiydi. Peki, kedi, köpek size ne dedi de onlara tecavüz ettiniz?"
 
Bir zamanlar iğrenç bir şekilde tecavüzcüyü mağdur edilmiş insanla evlendiriyorlardı. Sizi de köpeklerle mi evlendirelim? Allah'ın yarattığı bütün canlılardan, sizin adınıza özür diliyorum.
 
Hayvanlar, bizim gibi canlı olsalar da insan kadar vahşi değiller. Hayvanlar doğasının gerektirdiği neyse onu yaşıyor. Ya insan? Eğitilmiş insan tabiatının dışına çıktık. İnşallah en yakın zamanda Umut ve Selda isimli ya da takma isimli şahıslar yakalanır ve gerekli cezalar verilir. 
 
Sadece hayvanseverler değil, bütün insanlar bu konuda duyarlı olmalı. İnşallah verilen cezaların caydırıcı niteliği olsun.
 
İnsan onuruna yakışır şekilde yaşama dileği ile...
 

Adıyaman

03.05.2024

  • İMSAK 03:49
  • GÜNEŞ 05:22
  • ÖĞLE 12:29
  • İKİNDİ 16:16
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:52

Hamburg ve St. Pauli Arasındaki Şehir Derbisi Heyecanla Bekleniyor!

Devlet Madalyası Hüseyin Seher’e Verildi: Kahramanlık Örneği Onurlandırıldı

YTB, TÜRKİYE- HOLLANDA İŞ GÜCÜ ANLAŞMASININ 60. YILINA ÖZEL RESEPSİYON DÜZENLİYOR

Ferdi Aydın'ın İşlettiği Nişantaşı Dilber'de İnci Taneleri Rüzgarı Esti!

Tiyatro Köprüsü Festivali 9 Mayıs'ta Başlıyor: Almanya ve Türkiye Arasındaki Kültür Diyaloğu Devam Ediyor

Öffentlichkeitsfahndung nach 15-Jährigem aus Hamburg-Rahlstedt