Tarih: 28.03.2022 21:32

WİLL SMİTH'İN TOKADI GECEYE DAMGA VURDU

Facebook Twitter Linked-in

94'üncü Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar yaşandı. Will Smith, törenin sunucularından Chris Rock'a tokat attı.

'KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA'
Olayın nedeni Chris Rock'ın, Will Smith'ın karısı Jada Pinkett Smith'in saçkıran (alopesi) nedeniyle kısacık kestirdiği saçlarıyla ilgili yaptığı şaka.  Bu şakalar üzerine Will  Smith de  Rock'a "Karımın adını ağzına alma" dedi. Chris Rock şakasını sürdürünce de Smith yerinden kalktı ve aynı cümleyi bir kez daha tekrarladı. Sonra da sahneye gidip Rock'a tokat attı.
'TWITTER'DA 'ŞOV DEĞİL, GERÇEKTİ' MESAJI
Herkes bunun gösterinin bir parçası olup olmadığını merak ederken kamera o iki oyuncudan uzaklaşıp seyircilere döndü. Fakat sonra salonda bulunan Vanity Fair yöneticisi Ramin Setoodeh'in Twitter mesajıyla bu olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Setoodeh mesajında "Bunun olması planlanmamıştı. Bu gerçek" diye yazdı.
'BU TV TARİHİNE GEÇECEK'
Chris Rock ise bu tokat olayından sonra şoke oldu. Fakat yine de görevine devam etti. Olayın ilk şokunu üzerinden attıktan sonra da de "Bu TV tarihine geçecek muazzam bir geceydi" dedi.
AĞLAYARAK AKADEMİ'DEN ÖZÜR DİLEDİ, AMA ROCK'IN ADINI BİLE ANMADI
Bu olayın ardından King Richard filmiyle kazandığı en iyi erkek oyuncu Oscar'ını almak için sahneye çıkan Will Smith, teşekkür konuşmasında bu olaya da değindi. Konuşmasının bir bölümünde gözyaşlarını tutamayan Smith, ödülü veren Akademi'den de özür diledi. Smith "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —