Tarih: 17.02.2022 13:48

USTALARIM VE ÇOCUKLARIM

Facebook Twitter Linked-in

Haber :Uğur TÜRKMEN/Özel

 

Ekranlara kısa bir mola veren, son olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Vahit' rolüyle izleyici karşısına çıkan Uğur Yücel, dün akşam sanatseverleri adeta kıskandırdı.

Uğur Yücel, iki büyük usta Şener Şen ve Ahmet Gülhan ile yemek yedi sohbet etti. Gece sonu çekilen kareyi de sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
Yücel, paylaşımına; Ustalarım ve çocuklarım. Biri oğlum öbürü evlat yerine koyduğum. Şener, Ahmet, Can ve Uğraş. Güzel geceydi" notunu düştü. 
İşte bunu tüm magazin servisleri bu açıdan görüp, haberi bu şekilde servis yapacak okuyucularına. 
Gazetehamburg okuyucuları ise içeriğini yani özel tarafını şuan biliyor olacak.
Uğur Yücel, uzun zamandır üzerinde çalıştığı komedi senaryosunun son detaylarını yemekte anlattı. Yemekte buluştuğu Şener Şen, Ahmet Gülhan gibi Türk sinemasının duayen isimleri ise dizide başrolleri paylaşacak. Uğur Yücel'de dizide senarist ve oyuncu olarak yer alacak. Sitcom olarak düşünülen dizi de Şener Şener ve Ahmet Gülhan huysuz iki dedeyi canlandıracak. Bu yemekte toplanmanın asıl konusu ise, kadın oyuncuların kim olacağı idi. Uğur Yücel'in Türkan Şoray'a teklif götürdüğü iddialar arasında yer alırken, netleşmeyen konulardan biri ise yayıncı kanalın hangisi olacağı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —