Tarih: 21.04.2024 20:16

St. Pauli, Yükselme Yarışında Geri Dönüş Yaptı! 1-2

Facebook Twitter Linked-in

St. Pauli, üst üste iki mağlubiyetin ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Hannover 96 karşısında alınan 2-1'lik galibiyetle, yükselme yarışında önemli bir adım attı. Sezonun 17. galibiyetiyle Braun-Weißen, Fortuna Düsseldorf'un takibini sürdürüyor ve ikinci sırada beş puanlık bir avantaj elde etti.

Karşılaşmanın ardından, oyuncular galibiyetin ardından taraftarlarının önünde sevinçlerini gösterdiler. Kapılan bu galibiyetle takım, stres ve baskıdan kurtuldu.

Kaptan Jackson Irvine, "Gerçekten çok mutluyum ve bu duyguyu ifade etmek zor" dedi. Takımın bu zaferi, tutku, kalite ve gereken şansla kazandığını belirtti.

St. Pauli'nin galibiyeti, Hannover 96'ya kendi sahasında sezonun ikinci mağlubiyetini tattırdı. Hannover 96, evinde 12 maçtır mağlup olmamıştı.

Teknik direktör Fabian Hürzeler, "Takımımızın zor bir durumdan sonra bu reaksiyonu göstermesinden gurur duyuyorum. Biz güçlü bir eleştiri altındaydık" dedi.

St. Pauli'nin zor başlangıcının ardından gösterdiği karakter ve direnç, Hürzeler'e göre etkileyiciydi.

Maçta atılan iki gol de kafa vuruşlarıyla geldi. St. Pauli'nin galibiyet gollerini atan isimler, Oladapo Afolayan ve Johannes Eggestein oldu.

St. Pauli, önümüzdeki haftalarda zorlu maçlara çıkacak. Önce Rostock, ardından Hamburg ile karşılaşacak. Yeni kazanılan özgüvenle bu maçlara hazırlanacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —