Tarih: 07.04.2024 17:30

St Pauli Şampiyonluk Yolunda Yara Aldı: Karlsruhe'ye Deplasmanda 2-1 Mağlup

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg Bundesliga 2. Lig lideri St Pauli, şampiyonluk mücadelesinde önemli bir darbe aldı. Deplasmanda Karlsruhe'ye 2-1 mağlup olan St Pauli, ligdeki zirve mücadelesinde geriye düştü.

Karşılaşmada ev sahibi takım Karlsruhe, 2. dakikada attığı golle öne geçerken, St Pauli'nin İrvine ile bulduğu golle ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda St Pauli'nin kontrollü oyununa rağmen, Saad'ın direkten dönen şutuyla şanssız bir şekilde galibiyeti kaçtı. Karlsruhe ise Nebel'in 69. dakikadaki golüyle skoru 2-1'e getirerek galibiyete ulaştı.

St Pauli'nin İrvenin golünün ofsayt nedeniyle iptal edilmesi ve Wahl'ın iki sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakması, maçın kırılma anlarından biriydi. Hartelin'in 90+2. dakikadaki vuruşu az farkla dışarı çıkınca St Pauli sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla St Pauli, 57 puanla liderliğini sürdürdü ancak Holsten Kiel'in 55 puanla ikinci sırada onun hemen arkasında yer alması, şampiyonluk yarışını daha da kızıştırdı. Hamburg'da ise Düsseldorf 49 puanla üçüncü, St Pauli ise 48 puanla dördüncü sırada haftayı kapattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —