Tarih: 29.03.2024 13:00

"Pop Müziğin Başarılı İsmi Hakan Adanur'dan Renkli Klip: 'Kaç Vesait' İçin İstanbul Sokaklarında Kamera Karşısına Geçti"

Facebook Twitter Linked-in

Pop müziğin başarılı isimlerinden Hakan Adanur, uzun süren sessizliğini sonlandırıyor ve yeni şarkısı 'Kaç Vesait' ile sevenleriyle buluşuyor. 

Son albümü 'Tilki Misali'nin ardından gelen suskunluğunu bozan Adanur, İstanbul sokaklarında renkli bir klip çekerek şarkısını görsel bir şölenle taçlandırıyor.Kendi sözleri ve müziğiyle kaleme aldığı 'Kaç Vesait' ile dinleyicilerine enerji dolu bir müzik deneyimi sunmayı hedefleyen Hakan Adanur, klibin çekimlerinde şarkının tüm dinamizmini ve coşkusunu yansıtmayı başarıyor. 

Yaklaşan yaz aylarına uygun bir şarkı olan 'Kaç Vesait', Adanur'un güçlü vokaliyle ve hareketli ritmiyle dinleyicilerin favorisi olmaya aday gözüküyor.Yeni eserinin heyecanını paylaşan Hakan Adanur, "Bu yazın vazgeçilmezi olmaya aday bir şarkı yarattığımı düşünüyorum. 'Kaç Vesait' enerjik, eğlenceli ve dansa davet eden bir parça. Herkesin dinlerken ve dans ederken keyif alacağını umuyorum" şeklinde konuştu.Hakan Adanur imzalı 'Kaç Vesait', 20 Nisan'dan itibaren tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —