Tarih: 27.02.2024 15:03

Mannheim'da Türk Boksörler Şov Yaptı: Rakiplerini Nakavtla Devirdiler!

Facebook Twitter Linked-in

Almanya'nın Mannheim kentinde düzenlenen (Kara Kurt) boks organizasyonunda, Türk kulübünün boksörleri, rakiplerini nakavtla devirerek büyük bir başarı elde etti. EC BOXING'in ağır sıklet boksörleri, Viktor Faust ve Igor Shevadzutskyi, rakiplerini yenilgiye uğratarak izleyicileri etkiledi.

Faust, güçlü Arjantinli rakibi Marcos Antonio Aumada'yı dördüncü rauntta nakavt ederken, Shevadzutskyi ise yenilgisiz Arnavut rakibini havlu attırarak dünya sıralamasındaki yerini yükseltti.



EC BOXING'in yönetim kurulu başkanı Erol Ceylan, boksörlerin performanslarından memnun olduğunu belirterek, Faust'un sakatlık sonrası gösterdiği üstün performansı vurguladı ve gelecek maçlar için umutlu olduklarını dile getirdi. Baş antrenör Bülent Başer ise boksörlerin gelecek vaat ettiğini ve dünya şampiyonluğu için hazırlandıklarını söyledi.

Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz, boksörlerin başarılarının boks camiasında büyük yankı uyandırdığını belirterek, önümüzdeki yıllarda EC BOXING'in adının sıkça anılacağını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —