Tarih: 09.04.2024 11:57

İslam Toplumu Milli Görüş (İGMG) Freising, Vatandaşları ve Alman Dostları Bir Araya Getiren İftar Programı Düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Tevfik Şendöl/gazetehamburg

 

İslam Toplumu Milli Görüş (İGMG) Freising, düzenlediği iftar programıyla vatandaşları ve Alman dostları bir araya getirdi. Dernek Başkanı Sayın Ömer Korkmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen program, dernek üyelerinin samimi katkılarıyla hazırlandı.

Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Ticaret Ataşesi Ali Bayraktar, Bavyera Eyaleti Federal İşler ve Medya Bakanı Dr. Florian Herrmann, Freising Belediye Başkan Vekili Birgit Mooser Niefanger, Freising Emniyet Müdürlüğü Başkanı Andreas Wegmaier, Freising Entegrasyon Sorumlusu Sina Hörl, Freising Katolik St. Georg Kilisesi Cemaat Başkan Vekili Edmund Krokauer, Pastoral Görevlisi Dr. Theresa Reischl ve Yönetim Kurulu Üyesi Torsten Loßack gibi birçok Alman dostunun yanı sıra STK Temsilcileri, İş İnsanları ve Orhan Şöhmelioğlu da programa katıldı.

Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Ticaret Ataşesi Ali Bayraktar ile birlikte iftar davetine katılarak, Freising'deki vatandaşlarımız ve Alman dostlarımızla bir araya gelmenin memnuniyetini dile getirdi. İftar sofrasında buluşarak ilişkilerin ve birlikteliğin güçlenmesine katkı sağlayan İGMG Freising Derneği Başkanı Sayın Ömer Korkmaz ve tüm çalışma arkadaşlarını tebrik ederek başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —