Usta yapımcı Yalçın Çoban ve başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran yönetmen İbrahim Bülbül, bu kez kadına şiddete tepki için bir araya geldiler.
Senaryosunu İbrahim Bülbül’ün yazdığı ve başrollerinde Hüseyin Elmalıpınar ve Seher Terzi’nin oynadığı “KARIM” isimli kısa film hayatın gerçeklerini görsel anlatımla işlerken, “insan düşünmeli” teması ile izleyenlere olayları başka bir bakış açısından gösteriyor. Filmde şiddetin bir silsile olduğunu vurgulayan filmin yazarı ve yönetmeni İbrahim Bülbül, küçücük bir olayın şiddete maruz kalan insan kadar aile içindeki yahut çevresindekilere nasıl bir travma miras bırakabileceğini de işledi. Usta yapımcı Yalçın Çoban ve başarılı yönetmen İbrahim Bülbül “Bu kısa filmi hiçbir beklentiyle yapmadık bitmeyen bir yaraya işimizle karşı çıkmak istedik, sanatla uğraşan tepkisini sanatıyla verir” dediler.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2023-2024 ÖĞRETİM YILI KAYIT OLACAKLAR İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
ALMANYA'NIN EN BÜYÜK SAĞLIK TURİZM FUARI MÜNİH'TE AÇILIYOR
ARTVİN'İN KEMALPAŞA İLÇESİNDE BULUNAN VE BALIKÇILIK REZERVİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ALAN OLAN KOPMUŞ' BÖLGESİNDE DENİZ DİBİ ÇALIŞMASI YAPILDI
GELECEK PARTİSİ ESKİŞEHİR İL BAŞKANI SAYIN: "AK PARTİ İLE BİLE İTTİFAK OLABİLİR ÇÜNKÜ YERELİN ÜLKE GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRECEĞİNE İNANIYORUM"
KAVACIK ÜZÜM FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, JAPONYA’YI 3-1 YENEREK 2024 PARİS OLİMPİYATLARINA KATILMAYI GARANTİLEDİ
CHP ANKARA İL KONGRESİ... SEMRA DİNÇER: 2019 YEREL SEÇİMLERİNDE NASIL BİR TARİH YAZDIYSAK, NASIL BİR ZAFERLE ÇIKTIYSAK, 2024 YILINDA CHP AYNI ZAFERLE ÇIKACAK
CHP ANKARA İL KONGRESİ... ÖRSAN ÖYMEN: “İKİ GENEL SEÇİMİ ÜST ÜSTE KAYBEDEN BİR GENEL BAŞKANIN BİR DAHA GENEL BAŞKAN ADAYI OLMASI ENGELLENMELİ, BU TÜZÜĞE BAĞLANMALI”