Tarih: 10.03.2024 18:16

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Münih'te Euro Cup Öncesi Şampiyon Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Haber : Tevfik ŞENDÖL/gazetehamburg

 

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Euro Cup'a katılmaya hak kazanmak için Münih'te düzenlenen grup müsabakalarında ülkemizi temsil etti ve büyük bir başarı elde etti. Cuma günü oynanan iki maçı da kazanarak şampiyon olan takımımız, Nisan ayı sonunda İspanya'da düzenlenecek Euro Cup'a katılma hakkı kazandı.



 

İlk maçında RBB München Iguanas'ı 68-85 yenen Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü, ikinci maçında da Plymouth Fusion'u 105-48 mağlup ederek güçlü performansını sürdürdü. Cumartesi günü ise Special Bergamo Sport Montello ve Hurricane 92 Gennevilliers'i mağlup eden takımımız, dört maçını da kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.



 

Başarılarında emeği geçenler arasında Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, Antrenör Muharrem Karakafa ve oyuncuların yanı sıra desteklerini esirgemeyen Vali Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosu Süalp Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü Menajeri Ramazan Taşkın, hemşerilerine de teşekkür etti.



Bu büyük başarı, takımımızı Euro Cup'a hazırlarken Türk sporuna ve şehrine büyük gurur yaşattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —