Tarih: 01.05.2023 16:03

“Enerji holdinglerinin krizi ranta çevirmesi durumuna izin vermeyeceğiz”

Facebook Twitter Linked-in

Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Hamburg Eyalet Milletvekili Ali Rıza Şimşek verdiği yaz resepsiyonunda “Almanya çapında yankı uyandıran, enerji holdinglerinin krizi ranta çevirmesi durumuna izin vermeyeceğiz. Bu konuda yaptığımız çalışmalar sonuç verdi.” dedi.  

SPD Hamburg Eyalet Milletvekili Al Rıza Şimşek, SPD Bergedorf Bölge Başkanı Paul Klezsch, SPD Milletvekili Ulaşım Sözcüsü Ole Thorben Buschhüter ile SPD Milletvekili C. Oldenburg ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş insanlarının katıldığı resepsiyonda konuştu. Şimşek, taksiciler, koronavirüs pandemisinde işverenler ve fahri hizmet verenler için yaptığı çalışmalar ile bu yaşama döneminde verdiği önergelerle ilgili bilgi verdi.

Elektrikli taksicilere verilen öncelik kaldırılacak”

Şimşek konuşmasında “EON şirketi 4,53 milyon geri ödeme yapacak. Havalimanında birçok taksici vatandaşa sorun olan, elektrikli taksilere verilen öncelik de kaldırılacak. Milletvekili ofisimde insanlara “Soru ve sorunlarınızı bize yöneltebilirsiniz.” mesajı verdik. Hizmet vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —