Tarih: 26.04.2024 10:12

Araklı'da Kayıp Kız Kardeş Aranıyor: Züleyha Alemdar'ı Bulmak İçin Yardım Çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'un Araklı ilçesinde 11 Eylül günü evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 27 yaşındaki Züleyha Alemdar'dan haber alınamıyor. Ailesi ve yakınları, Trabzon şehir merkezinde Züleyha'nın fotoğrafıyla dolaşarak ve işlek yerlere fotoğrafını asarak genç kızı bulmaya çalışıyor.

İzmir'den Trabzon'a kardeşini bulmak için gelen Ayşenur Alemdar, kız kardeşini görenlerin 0534 022 4362 numaralı telefona bildirmelerini istiyor. Kız kardeşinin kayıp ilanını kuzeniyle birlikte Trabzon'un en işlek caddelerindeki direklere asan Ayşenur Alemdar, birçok ihbar aldıklarını ancak kesin bir bulguya ulaşamadıklarını belirtiyor.

Züleyha Alemdar'ın üniversite mezunu olduğu, ancak son dönemde psikolojik sorunlar yaşadığı ifade ediliyor. Ayşenur Alemdar, kız kardeşinin 11 Eylül'de Araklı'dan Trabzon'a giden minibüse bindiğini ve Arsin'de minibüsten indiğini söyledi. İhbarlar doğrultusunda Yomra'da sahil kenarında ve Moloz tünel civarında görüldüğü belirtiliyor. En son olarak Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi'nde hemşirelerle görüştüğü tespit edilen Züleyha'nın bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Züleyha Alemdar'ın kaybolmadan önce mahallede hırpalanan bir yavru kedi sahiplendiği ve bu kedinin kaybolmasının ardından üzüntü yaşadığı da ailesi tarafından belirtiliyor. 7 kardeş olan Züleyha için polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunulduğu ve güvenlik güçlerinin de arama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —