Tarih: 09.09.2020 12:29

“Cinni Nazar”la gerçek bir korku deneyimi

Facebook Twitter Linked-in

Kısa zamanda haberleri ve sinema sektörüne desteği ile dikkat çeken internet portalı Sinemaport’un medya sponsorluğunu yaptığı Cinni Nazar filmi, Türk korku sinemasına yeni pencereler açıyor.
 
Gerçek olaylardan esinlenilen ve gerçek ses kayıtlarının kullanıldığı filmin fragmanı bile korku filmi izleyicilerine alışılmadık bir deneyim yaşatıyor.   
 
“İnsan mı daha kötü şeytan mı?” sloganıyla izleyicilerin karşısına çıkacak korku ve gerilim türündeki Cinni Nazar’ın yönetmenliğini ve senaristliğini Tayfun Can Demirtaş üstlendi.
 
Filmin oyuncuları arasında ise Savaş Özkul, Sara Özyıldız, Seçil Altıntaş, Hakan Fidan, Gülay Özyıldız, Fatma Yıldırım yer alıyor.
 
Hocanın sunduğu ürkütücü gerçek
 
Yönetmen Demirtaş, film için altı ay bir hocayla görüştüğünü ve hoca sayesinde rahatsız bir kızın seslerini kayıt altına aldıklarını ifade ediyor.
 
Film, Sinan’ın bir sabah eve geldiğinde, anne ve babasını vahşi bir şekilde ölmüş bulmasıyla başlıyor. Polisler, Sinan’ın babasının cinnet geçirip annesini boğarak öldürdüğünü, sonra da intihar ettiğini söylüyor. Gerçekte ise ne olduğunu bir türlü aklı almayan Sinan, bunun normal bir ölüm olmadığını düşünüyor. Cenazeye yirmi beş yıldır görmediği dayısı gelince de aklına şüphe düşüyor. Ne olduğunu öğrenmek için anne ve babasının doğduğu Nazarkuyu Köyü’ne gidiyor.
 
Film çok kısa zamanda sinemaseverlerle buluşacak.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —